TÖRTÉNETEM...

Révész-Fodor Adrienn vagyok, két kislány édesanyja.

Írországban éltem amikor az első jóga órán részt vettem. Szinte azonnal magával ragadott. Már két hét után éreztem a változást magamon, s akkor elhatároztam, hogy én is ezzel szeretnék foglalkozni és oktatóvá válni. 

2012-ben megkezdtem jóga tanulmányimat Dél-Indiában, majd  egy hosszú utazás vette kezdetét mind fizikai mind lelki síkon. Miután Indiai körutazást tettünk férjemmel, Buddha nyomán eljutottunk Nepálba, majd Sri Lankán meditáltunk buddhista papokkal. Ez az út nagyon meghatározó volt számomra és remélem egy nap visszatérhetek ezekre a szép helyekre. 

Keralában találkoztam az Ayurvéda csodálatos tudományával, amit azonnal magamba akartam szívni, ezért elvégeztem egy intenzív ayurvéda tanfolyamot Varkalában, Indiában.

Az étel és a főzés mindig is az életem része volt. Imádom a fűszereket, nélkülük túl unalmas lenne az élet. Szinte azonnal az indiai étel szerelmese lettem, azóta főzök indiai és ayurvéda ételeket és ezt a főzőtanfolyamokon meg is mutatom mindenkinek, aki szeretné, hogy étele a gyógyszerévé váljon. 

Ha szeretnéd az életedet gyökeresen megváltoztatni az egészség irányába, de nem akarsz mindenről lemondani, keress bátran, megmutatom hogyan tudsz nagyon ízletes ételeket főzni, melyek jó hatással vannak a szervezetedre kívül és belül. A jóga gyakorlatokkal, meditációval és a helyes légzéssel rendbe tesszük tested és lelked.